Arhiva lunii aprilie 2015

Electrostatic

Pentru femei cardul și pantofii reprezintă afrodiziace fundamentale. Un bărbat cu pantofi eleganți care folosește cardul la bancomat sau la Mall generează în femeia de lângă el, electrostatic vorbind, descărcări succesive, premergătoare unui fior major.

 

Investiția într-o pereche de pantofi de marcă, oricât ar părea de costisitoare sau paradoxală, este de fapt o investiție în gemete acute, de bună calitate.

visa

 

image679colectia                                                                                                 O schimbare de registru, aceeași umanitate!  

               Follow me!    

visa

Ce e cu femeile astea?

O carte de povestiri fermecătoare, cam erotice, ce-i drept, inspirate din întâmplări reale cu femei reale cunoscute pe internet. Adevărate bijuterii literare, în povestirile astea ai putea să îți recunoști o vecină, o colegă de birou, fiica. Mama!!! Nevasta!!!

 

Sau, Holly Shit! să te recunoști chiar pe tine!!!

visa

 

AVERTISMENT

colegiul psihologilorAceste povestiri produc dependență.

 

O femeie, când mai avea numai câteva pagini de citit, a coborât în ultima clipă  din metro dar și-a uitat copilul pe banchetă iar acesta se plimbă și azi în subteran, încoace și încolo, în aceleași hăinuțe. Un cetățean, cufundat în lectură, a coborât din tren la Craiova în loc de Roșiori de Vede și mai târziu a divorțat.  Pe o bancă a unui parc din București un cetățean cu cartea într-o mână a fost observat ținând în cealaltă mână un organ propriu, lunguieț, pe care îl procesa cu mișcări line, calculate.

 

Nici site-ul și nici autorul nu pot fi făcuți răspunzători pentru sevrajele suferite de cititori la finalul cărții sau de eventualele scandaluri din familie!

 

Autorul nu poate fi citat ca martor nici la procesele de divorț, nici la cele de evacuare din spațiu și cu atât mai putin la cele de partaj în care numai completul de judecată poate decide la care din cei doi va rămâne cartea.

 

Citiți pe propria răspundere.

visa

 

Orgasmul te moleșește

Reforma sănătății

 

MINISTERUL PLĂCERILOREste dovedit că orgasmul te moleșește și îți induce o stare de visare și detașare în care nu te mai doare nimic. Asta îl recomandă, farmaceutic vorbind, ca pe un pre-anestezic puternic. De aceea cred că în fiecare spital trebuie să existe o echipă de tineri și tinere atrăgătoare care să administreze pacientului, înainte de intrarea în sala de operații, orgasmul potrivit intervenției la care acesta urmează să fie supus.

 

Iar acest tratament, la fel ca și în alte state civilizate, să fie inclus gratuit în Pachetul minim de asigurări medicale.

Părerea mea!

visa